DINAMIK

Upisi

Na stranici ste Karate Kluba Delta i Wushu Kluba Rijeka

Upisi u karate

Upišite se u jednu od grupa

Mobirise

Grupa 5-9 g.

€35

U prvih 6 mjeseci trening se sastoji od igri za opći razvoj motoričkih sposobnosti. U programu treninga obrađuju su osnove i drugih borilačkih sportova, loptaških sportova, gimnastike i atletike. Za nas je vrlo važno da dijete u prvim mjesecima podigne svoje tjelesne sposobnosti poput, snage, fleksibilnosti, brzine, ravnoteže, preciznosti, agilnosti i koordinacije. Pored toga uči se bazična tehnika karatea kao što su stavovi, kretanja, udarci i blokade.
Karate je izvanredan sport za razvijanje psihofizički stabilne osobe pa se preporučuje djeci.

Mobirise

Grupa 10-15 g.

€35

Grupa za djecu koja su već trenirala karate ili su početnici. Njihov program sadržava treninge sportskog karatea u katama i borbama kao i natjecanja u istim disciplinama ali natjecanje nije obvezno. 

Mobirise

Grupa +15 g.

€35

U ovoj grupi se radi karate kao vještina ali i sport kroz koju polaznik uči moćnu snagu karate samoobrane kroz koju će stvoriti samopouzdanje učeći efikasne tehnike karate borenja. Temeljni stil je Uechi ryu karate. Uechi ryu je metoda borenja koja odgovara odraslim ljudima kako muškarcima tako i ženama. Izuzetno je primjenjiv u samoobrani. Trening obuhvaća sve obrane od stojećih napada, borenja na parteru do obrane od napada oružjem.

Upisi u wushu i tai chi

Upišite se u jednu od grupa

Mobirise Website Builder

Wushu 8-15 g.

€35

Wushu je kineska vještina borenja poznatija kao kung fu. Temelji se na puno gimnastičkih elemenata koji su zasnovani na pokretima borenja životinja u prirodi. U našem klubu djeca uče meku školu Kung fua upražnjavajući Chen still.

Mobirise Website Builder

Wushu +15 g.

€35

Themes in the Mobirise website builder offer multiple blocks: intros, sliders, galleries, forms, articles, and so on. Start a project and click on the red plus buttons to see the blocks available for your theme.

Mobirise Website Builder

Tai chi +15 g.

€35

Tai Chi Chuan je kineska vještina kojom se kroz blag i usporen pokret harmoniziraju psihička i tjelesna stanja vježbača. Razlog vježbanja nalazimo u težnji da živimo uspješnim i sretnim životom bez napetosti i stresa. U želji da usporimo svoj biološki sat vježbamo Tai Chi. Time pobuđujemo prirodne principe življenja.
Tai Chi Chuan izvire iz borilačke vještine čije tehnike krije u svakom pokretu. Iako akcent vježbanja nije na borenju već na podizanju tjelesnih i psihičkih stanja zamišljen je kao borilačka vještina koja se snazi odupire blagošću. 

Adresa: Podpinjol 2, Rijeka (Sportski Centar Mlaka), mob.+385 91 25 15 675, email: dinamik07@gmail.com

Made with ‌

WYSIWYG HTML Editor