Karate-Wushu kung fu-Taijiquan-Chiqong

DINAMIK

Na stranici ste Karate Kluba Delta i Wushu Kluba Rijeka
Upisi u nove grupe traju tijekom travnja 2024.

Karate biblioteka

Kliknite na sliku i čitajte o karateu.

Karate - Fizička priprema

Knjiga opisuje drevne metode tjelesne pripreme u karateu. Ove se metode mogu primijeniti i u drugim borilačkim sportovima, a može koristiti i kao bazična tjelesna priprema u drugim sportovima koji zahtijevaju snažno i izdržljivo tijelo.

Mobirise

Uechi ryu Karate Do

Ovo je kompletna knjiga o karate stili sa Okinawe koji sam započeo vježbati davne 1980.g. U tom pravcu za pomoć u vježbanju i razumijevanju duha Uechi ryu karatea napisana je i ova knjiga kojom sam nastojao
obuhvatiti sve ono što sačinjava ovu  borilačku vještinu. Pored tehnika data je i povijesno-filozofska nota bez koje bi teško mogli shvatiti esencijalnu vrijednost vježbanja.
U knjizi su namjerno ubačene stare fotografije na kojima tehnike izvode najpoznatiji majstori Uechi ryua. Na taj način čitatelj može usvojiti tehnike u originalnom i neizmijenjenom obliku učeći od najistaknutijih majstora Uechi ryu karatea.

Mobirise

Uechi ryu - stil tigra, ždrala i zmaja

Knjiga “Uechi ryu-stil tigra, ždrala i zmaja”, namijenjena je u prvom redu da na popularan i dinamičan način zainteresira čitatelja i pruži osnove ovog posebnog karate stila. Vodi nas u mistični svijet kinesko-okinawljanskih borilačkih vještina, kako kroz povijesno razvojne događaje, tako i kroz filozofsko tumačenje razloga zašto se treba baviti karate vještinom.
Kada jednom pročitate video knjigu “Uechi ryu-stil tigra, ždrala i zmaja”, ne možete odoljeti a da ne krenete i sami u istraživanje ove prelijepe vještine. 
U knjizi će Vam se otvoriti široka vrata novih vidika, mogućnosti koje pruža učenje i ustrajnost koja vodi
na putu do majstorstva vještine.

Pratite karate_klub_delta!

Tai Chi biblioteka

besplatno skidanje dodirom na sliku

Dinamički Tai Chi Chuan

Dinamički Tai Chi Chuan je sinteza Yang škole Tai Chi Chuana i Shaolinskog wu shua. Pri tome se iz Yang škole obučavaju forme, kao i vježbe Tui so-guranje dlanova, dok se od Shaolinskih medota koriste vježbe za razvoj snage.

Mobirise

Tai Chi Chuan-Boks sjenke

Energija se u tijelu troši ali i stvara. Ako smo previše potrošili energije moramo je obnoviti. Hranom obnavljamo energiju za održavanje vegetativnih funkcija, dok vježbom Tai Chia obnavljamo životnu energiju koja nas održava u dobroj tjelesnoj i duhovnoj kondiciji.  

Mobirise

Čudesna energija-Chi kung

Princip vježbanja Chi Kunga je taj da se kroz duboko disanje i opuštenost tijela oslobađamo zgrčenosti i stresova i na taj način dopuštamo da energija nesmetano cirkulira organizmom što nas održava u dobrom tjelesnom stanju. 

Pratite wushu_klub_rijeka!

Adresa: Podpinjol 2, Rijeka (Sportski Centar Mlaka), mob.+385 91 25 15 675, email: dinamik07@gmail.com

Mobirise.com